Salutare tuturor,

V-ați pus vreodată întrebarea ʺce fac dragonii, dragii de ei, în vacanță?ʺ… În zilele acelea lungi de vară în care nu au castele de păzit, nici prințese de speriat și nici cavaleri de înfruntat. Pentru că NOI Povestitorii sunt curioși din fire, vă invităm la un concurs de găsit răspunsuri – cât mai năzdrăvane – la o singură și extrem de serioasă întrebare. Iat-o:

ʺCe fac dragonii în vacanță?ʺ

Vom citi și vom premia poveștile imaginate de voi, sperând că ne vor lămuri  cât de cât (în una – două pagini) asupra acestei chestiuni spinoase. Dacă vă simțiți talentați la desen, vă puteți gândi chiar și la texte ilustrate.

Cine și ce câștigă? Ei bine, veți fi faimoși!… Textele cele mai inspirate vor fi premiate prin publicarea pe site.

Precizări importante:

  • Aveți peste 14 ani? Vom publica atât cel mai bun text ilustrat, cât și cel mai bun text fără ilustrație. Autorii lucrărilor vor primi diplome de ʺcel mai înflăcărat dragonʺ, respectiv ʺcel mai popular dragonʺ.
  • Aveți între 7 și 14 ani? Vom publica atât cel mai bun text ilustrat, cât și cel mai bun text fără ilustrație. Autorii lucrărilor vor primi diplome de ʺcel mai puternic dragonʺ, respectiv ʺcel mai năstrușnic dragonʺ.
  • Aveți mai puțin de 7 ani? Este suficient să desenați povestea cum vă pricepeți voi mai bine și să o trimiteți sub formă de poză sau scan. Mulțumim, dragi părinți, pentru implicare în ʺdragonitʺ! Vom publica cele mai bune două desene, iar autorii lor vor primi titlul de ʺcel mai simpatic dragonʺ, respectiv ʺcel mai voinic dragonʺ.
  • Toți ceilalți participanți la concurs vor primi automat titlul de ʺdragon-povestitorʺ, respectiv ʺdragoniță-povestitoareʺ!
  • Diplomele, atent gândite și parafate de NoiPovești, vă vor fi puse la dispoziție pe site-ul nostru.

Așadar trimiteți-ne, degrabă, povești (și ilustrații) la noipovesti@gmail.com !

NOI Povestitorii le primesc în perioada 1 iulie – 14 iulie, după care se pun serios pe treabă, adică pe citit și deliberat. Nu uitați să vă notați numele, vârsta și orașul prin care ʺdragonițiʺ de obicei. Nu veți avea prea mult de așteptat, căci rezultatele vor fi afișate pe site în data de 29 iulie. Acestea fiind spuse, dragilor, vă urăm inspirație și mult succes la ʺdragonitʺ!