Rudy and Peter Skitterians, pixabay

Vară, vară, vrem ostași! Pe cine? Pe tiiiine!

Povestitorii de la NOI Povești îi invită pe copiii între 6 și 13 ani să ia parte la marea veselie din cadrul Jocotelierului de vară.

Vino duminică, 9 iunie, începând cu ora 11, la Librăria Cărturești Verona (mansardă) să ne bucurăm împreună de o porție zdravănă de noi povești și joacă!

Cum ne vom distra?

Vom afla unde mai poți ajunge în zilele noastre cu un covor zburător, ne vom îndulci cu fructe de vară, vom țese povești și vom exersa zborul înaripat al imaginației. Ce mai tura-vura, ne vom îmbarca împreună pe un covor zburător și vom decola. Destinația: tărâmul în care poveștile, jocurile și zâmbetele fac cea mai bună echipă.

Haide, vii și tu cu noi?

Atelierul este gratuit. Înscrieri în limita locurilor disponibile (25), pe adresa de mail noipovesti@gmail.com.

Echipa NOI Povești

Denora Jena

Pentru ca s-a sunat de vară, în al doilea weekend din luna iunie am decis să ne reîntâlnim cu mic cu mare în cadrul unui nou atelier de NOI Povești. Tema atelierului – “Unde poți ajunge în zilele noastre cu un covor zburător?” ne-a purtat cu voie bună către destinații nemaipomenite. 

 Am făcut un puzzle de povești și am citit împreună fragmente pe care le-am pus cap la cap pentru a descoperi NOI Povești. Acestea au fost apoi lecturate chiar de către autoarele lor. Am desenat împreună și am zburat către locuri năstrușnice: peștera cu pereți din înghețată, fundul oceanului cu lacrimi de crocodil sau șifonierul unui țânțar.

 Cu toții am plecat spre casă însoțiți de multe amintiri frumoase și zâmbete pline de culoare, cât să ne ajungă până data viitoare.